Mail: info@wellnessconsult.nl Welkom

Johann Knoopstraat 36,  3404 AV  IIsselstein Ut                                 Tel. 06-11 30 09 22                                       KvK. 30174201


Technische achtergrond:

De Duitse wetenschappers Dr. Voll en Dr. Werner ontwikkelden in de jaren ’50 een methode om de energiestroom in het lichaam te meten.

In de jaren ’80 ontwikkelde het Russische Ruimteagentschap de praktische toepassing hiervan om de gezondheid te testen en te ondersteunen van astronauten die gedurende langere tijd in het ruimtestation, MIR, verbleven. I-Health heeft deze technologie geïntegreerd in een ultra modern analyse systeem. Dit systeem stelt het energieniveau evenals het regulatie- en aanpassingsvermogen van het menselijk lichaam vast door het meten van de energie in de meridianen en de reactie van het autonome zenuwstelsel.

Achtergrond


Wellness Consult is een praktijk voor natuurgeneeswijzen, psychosociale ondersteuning en voor preventie.


De natuurgeneeskundige werkwijze is geënt op de Chinese Acupunctuur waarbij in plaats van naalden gebruik wordt gemaakt van o.a. licht (kleurcombinaties) en geluidsfrequenties. Bij iemand die zich fit en gezond voelt stroomt de energie vrij over en door het lichaam volgens vaste energie banen, de meridianen. Op het moment dat er sprake is van klachten is er sprake van blokkades en/of te weinig of teveel energie. Door de blokkades op te ruimen en de lichaamsenergie weer in balans te brengen wordt het lichaam gesteund in zijn zelf genezend vermogen. Daardoor verdwijnen  de klachten en voelt de persoon in kwestie zich weer fit en gezond.

www.i-health-care.com

www.gezondheidinbeeld.nl